ELEKTROMOS CSERÉPKÁLYHA: CARLO elektromos fűtésű / és hibrid cserépkályha, kandalló.

Elektromos cserépkályhában a fűtőbetét, az infrafűtés, a sugárzó fűtések csoportjába tartozik, a cserépkályhában gyors felfűtés és kellemes hőérzet rövid idő alatt. A kályhacsempe hőtároló tulajdonságát egyben ötvözi. 

Tegyen a Tiszta levegőért!
Tegyen a Tiszta levegőért!

Tegyen a tiszta levegőért!

Elektromos fűtés a cserépkályha melegével!

Magas fűtési komfortot biztosít.

Az elektromos cserépkályha egy olyan speciálisan fejlesztett elektromos fűtőbetétet kínál, amelyet a cserépkályhába történő könnyű beépítésre terveztek.  A fűtőkészlet funkcionális szempontból egy helyhez kötött eszköz, amely átalakítja az elektromos energiát hőenergiává és továbbítja azt a  kályhacsempébe. A betétek gyakorlatilag bármilyen cserépkályhához felszerelhetők, figyelembe véve maga a kályha méreteit (teljesítményigény), valamint az ajtó méretére vonatkozó egyedi igényeket. Szinte bontás nélkül beépíthető a cserépkályhába.


Speciális fűtőlapok, infrapanelek: Carlo TSE, Carlo DUO-THERM fűtőkábel.

                             Elektromos-cserépkályha-hibrid-cserépkályha-csempe-kandalló!

                            Legmagasabb minőségi, biztonsági követelményeknek megfelel!


Villamos fűtés esetében a legnagyobb mértékben költségkímélő megoldást az elektromos-cserépkályha, csempe-kandalló alkalmazását kínálja amelyek vezérelt, nappali de akár  éjszakai áramra csatlakoztathatok, ezáltal gazdaságos üzemmódot biztosítanak. Beépítésükkel egyes szobák hőellátását külön is tökéletesen biztosítani lehet. Bátran állíthatjuk tehát, hogy az elektromos-cserépkályhák, elektromos-csempe-kandallók alkalmazásával egy komfortos minden igényt kielégítő fűtési rendszer építhető ki. Telepítésüknél elmaradnak a csővezetékek, és nem kell drága költségen kéményt sem kiépíteni. Üzembe helyezésükhöz elegendő lehet egy hálózati csatlakozás. Fűtési rendszerünket teljesen függetlenné tehetjük a gáz, illetve távhő-szolgáltatótól, és nem utolsó sorban tiszta és környezetbarát technológiával fűthetünk.  


A fűtési rendszerek közül a hagyományos cserépkályha hőleadása a legoptimálisabb, a hőleadó felület optimális hőmérsékleten tartja minden pontját. Az energia hasznosítás hatásfokát az infrapanelek alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett, magasabb hőérzet kialakítására képesek Egy elektromos radiátorhoz képest akár 50%-al gazdaságosabb üzemeltetést tesz lehetővé.

Az infrafűtés, a sugárzó fűtések csoportjába tartozik, a cserépkályhában gyors felfűtés és kellemes hőérzet rövid idő alatt. A kályhacsempe hőtároló tulajdonságát egyben ötvözi.

A hagyományos fűtési rendszerek közül egyedül a cserépkályha hőleadása áll közel az infrafűtéshez. Elektromos fűtőbetéttel gazdaságos üzemeltetés.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb műszaki és minőségi követelményeknek, a közel 100 éves tapasztalattal rendelkező gyártó üzemből származik. A legkorszerűbb anyagok felhasználásával, legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek már bizonyítottan több ezer cserépkályhában.                                                       


Gyakori kérdések

Hordozható elektromos csépkályha: Lehetséges! 1 Kw fűtőteljesítménnyel már tökéletes hőmérsékletet biztosít!

Elektromos cserépkályha betét: elektromos fűtőbetét. Már 1 KW - 6 KW - ig. Akár 10 KW is lehet. Kérjen egyedi ajánlatot!

Villanybetét cserépkályhába: Akár bontás nélkül is beépíthető!

Villannyal fűtött cserépkályha: Persze, Hibridkalyha! 

Elektromos cserépkályha vélemény: Balogh Csaba (Marcali): - Nagyon meg vagyok elégedve, profi szakember. Mi nem csak cserépkályhát rakattunk, hanem duó-therm-el szereltet, vagyis villannyal is fűthetünk illetve fával is. Fantasztikus állandó kellemes meleg,  rengeteget spórolunk a fával. A villany fogyasztás minimális, nagyon köszönöm.

Elektromos cserépkályha szerelő: Az általunk beépített elektromos fűtőbetétet villanyszerelő által előkészített csatlakozóba kell bekötni.

Elektromos cserépkályha építés: Természetesen forgalmazzuk és igény esetén építjük is az elektromos cserépkályhát!

Elektromos fűtőbetét cserépkályhához:  Carlo TSE Garantáltan minőségi fűtőbetét. 

A cserépkályha elektromos átalakítása: Vállaljuk a már meglévő cserépkályhák átalakítását, akár Duo-Therm fűtőkábellel /így fával is fűthet/ akár direkt elektromos fűtés. / bontással beépíthető /