e-cserepkalyha

                                                       Elektromos cserépkályha melegével 

Tegyen a tiszta levegőért!


Hozzon ki többet cserkályhájából

Lakások, nyaralók, hétvégi házak fűtése - egy cserépkályha kellemes hangulata, mindenhol megteremti az otthon melegét.

Különösen az átmeneti időszakban sokan hagyják abba a fűtést cserépkályhájukkal, mert akkor már nem tűnik indokoltnak a használata.

Aki nem csak a fűtési szezonban szeretné élvezni a kályha melegét, legjobb, ha kombinálja kályhája fa fűtését az elektromos fűtési technológiával. Elektromos cserépkályha.

Tegyen a Tiszta levegőért!
Tegyen a Tiszta levegőért!

Carlo TSE, Duo-therm fűtőkábel.

Ha Ön úgy szeretné, akár

Fa nélkül - Kémény nélkül! Elektromos- cserépkályha!   

Ide írhatsz...

Hibridkályha.

A piacon egyedülálló technológia! Ez valóban! Hibrid-kályha! Az elektromos árammal történő fűtés nem drágább mint bármely más energia. Az infrasugárzók akár fele annyi energiából - fele annyi költséggel nyújtják ugyanazt a hőérzetet, mint bármelyik más fűtőberendezés. Ennek köszönhető a gyors térhódításuk.

Már 100 éve... az elektromos fűtőbetétek gyártásával foglalkozó Carlo Loys termékét kínáljuk. Ügyfélspecifikus elektromos fűtőelemek és rendszerek tervezése, fejlesztése és gyártása - partner és vezető gyártó cég 1921 óta . Már bizonyított több ezer tökéletesen működő cserépkályha Európában...

Hőtároló anyagból épített kandallóban szintén alkalmazható! Remek megoldás!

Ha kizárólag elektromos kandallót szeretne, szívesen megépítjük elektromos tűztérrel is ami nagyban hasonlít az igazi tűz látványára.

Bármely cserépkályhában akár hőtároló kandallóban! Segítek! A kályhacsempét Garantáltan gyártói áron rendelheti meg nálunk. Segítek önnek a legmegfelelőbb ár-érték arányban történő választásban.

Ennek köszönhetően a cserépkályha vonzó bútornak bizonyulta kellemes sugárzó hő érzése mellett. Lehetséges egy gombnyomással bekapcsolni, így tökéletes lehet a hétvégi házakba is. Hiszen érkezés előtt egy sms segítségével aktiválhatjuk, mire megérkezünk már kellemes meleg fogad. Érkezésünk után a ropogó tűz látványáról nem szükséges lemondani, tüzet rakunk "hagyományos módon" és élvezzük a tűz látványát.

A legújabb technológia és a közel 100-éves tapasztalat, több ezer tökéletesen működő kályha-kandalló, megfelelő valós garanciát és kényelmet nyújt Önnek.

Kiváló minőség, amelyet a cserépkályha könnyen szabályoz, és garantálja a legmagasabb minőséget és a kényelmet. .Ideális : rendszerek napenergiájával kombinálva.

Elektromos cserépkályha akár fatüzeléssel is
Elektromos cserépkályha akár fatüzeléssel is

Heizkabel, Duo-Therm, TSE

Az elektromos segédfűtést a legmodernebb vezérlési technológia szabályozza.

Előre programozható termosztáttal vagy , applikációval irányítható, ha kellemesen szeretné, érezné magát otthonában, nyaralójában. Ha az épületet nem rendszeresen fűti a téli szezonban, fagyvédelmi célokra is lehet használni.


Napelemes rendszerrel összekötve tökéletesen alkalmas akár a teljes fűtési rendszer kiváltására. Minden ember számára, akik egy attraktív épített kályha sugárzó hőjét érezni szeretnék - valósítsa meg az álmait.

Ezzel a modern technológiával magas komfortérzet érhető el. Tiszta fűtés, kellemes hőmérséklet az őszi vagy a tavaszi szezonban is - amikor már nem, vagy még nem fűtene be a teljes fűtési rendszerrel.

Az Carlo elektromos fűtési rendszere alkalmas 3 féle módon is fűteni cserépkályháját:

  • fűthetjük a cserépkályha padkáját - gyors felfűtés
  • fűthetjük a cserépkályha burkolatát alkotó csempéket - gyors felfűtés
  • fűthetjük a teljes kályha tömegét -  előre programozható termosztáttal vagy applikációval is bekapcsolható mind három rendszer
Telefonhívásra bekapcsolhatja a fűtést.
Telefonhívásra bekapcsolhatja a fűtést.

A tökéletes megoldás:

A teljes kályha fűtése elektromos árammal - termosztát vezérléssel vagy telefonos kommunikátorunk segítségével távolról is üzembe helyezhető, és szabályozható.

Carlo TSE beszerelési útmutató, tájékoztató: megtekintés, letöltés.

A Carlo TSE: 

Carlo-TSE
Carlo-TSE

Elektromosan fűtött samott lapokból áll, amik bármilyen nagy kályhát képesek felfűteni. Illeszthető bármilyen mérethez, illetve formához. A samottlapok a tűztér és a külső csempeburkolat között helyezkednek el, szervesen a kályha tömegének részét képezik, azt teljes mértékben felfűtik. Mivel a samottlapok nem a tűztérben kerülnek beépítésre, ezért a kályha alkalmas önállóan fával, vagy elektromos árammal való fűtésre, illetve a kettő szabadon kombinálhat. A kályhacsempe külső hőmérséklete szabályozható termosztát vezérléssel. A kályhacsempe külső része maximum  100c° fokig javasolt felfűteni. 

A cserépkályha fűtése a Padka fűtés, a Csempe fűtés, és a Teljes kályha fűtés (Samottlapos fűtés) - és a tűztérben fa fűtéssel szabadon kombinálható - így teremtve meg a tökéletes őszi-téli-tavaszi fűtési egyensúlyt.


Elektromos-cserépkályha                                                                                Elektromos-cserépkályha


A cserépkályha csempéinek elektromos fűtése. Duo-Therm 

Carlo speciális fűtőszál a tökéletes kiegészítő! Csaknem minden cserép-kályhához, hőtároló kandallóhoz . Tehát, szinte Minden CARLO DUO-THERM fűtőszállal épített cserépkályha használható "hagyományos" módon is!

Ha szeretné a tűz ropogását látni, szeretne tüzet rakni a cserépkályhába, lehetséges!

A fugában elhelyezett fűtőszálak

Alkalmazás: Magas teljesítmény fokozaton a speciális fűtőszállal a falazat felfűthető kívánt hőmérséklete. A kályhacsempe külső része maximum 80 c° fokig javasolt felfűteni.
Előnyök: Gyorsan melegít, közvetlen fűtés, tiszta sugárzott hő, egyszerű kezelhetőség, távirányításos módban is elérhető a felületi hőmérséklet szabályozása. A kályhacsempe külső hőmérséklete szabályozható termosztát vezérléssel. A kályhacsempe külső része maximum 100c° fokig javasolt felfűteni.

Carlo speciális fűtőszál a tökéletes kiegészítő! Csaknem minden cserépkályhához. A Duotherm fűtőszállal épített cserépkályha használható "hagyományos" fatüzelésű üzemmódban módon is! Ha szeretné a tűz ropogását látni, szeretne tüzet rakni a cserépkályhába, lehetséges!

A cserépkályha padkájának elektromos fűtése. Teflon 

Egy speciális fűtőszál beépítésével az ülőpadka kellemesen meleg lesz.CARLO HEIZKABEL.

  • Energiatakarékos megoldás: 3 villanykörte teljesítménye is elég egy 2m hosszú ülőpadka 40°C-ra való felfűtéséhez.
  • Gyorsan elérhető: A magas teljesítményen a speciális fűtőszállal mindössze egy óra alatt elérhető a kívánt hőmérséklet.
  • Könnyű telepítés: A teflon fűtőszálat kimondottan a kerámia ülőpadkához tervezték. Az "egy" végű csatlakozás egyszerű telepítést tesz lehetővé, 10 cm-es telepítési távolsággal egyenletes hőmérsékletelosztást érhetünk el.

e-cserepkalyha